سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تفاوت کامیون های آمریکایی و اروپایی

1. طراحی و ساختار کابین، شاسی و سیستم

از تفاوت های اصلی بین کامیون های آمریکایی و اروپایی می توان به طراحی و ساختار اشاره کرد. کامیون های آمریکایی از کامیون های دماغ دار به شمار می روند در حالی که کامیون های اروپایی بدون دماغ و کاملاً صاف هستند. کابین این نوع کامیون ها به گونه ای طراحی شده است که می توان به راحتی در آن استراحت کرد. به همین دلیل است که به کامیون های آمریکایی، خانه های سیار نیز گفته می شود. 

از سوی دیگر، امکانات متنوعی در این کابین ها تعبیه شده اند که از مهم ترین آن ها می توان به کمد، یخچال، تخت و حتی توالت شخصی اشاره کرد. کابین کامیون های اروپایی دقیقاً روی موتور قرار می گیرد در حالی که محل قرارگیری کابین کامیون های آمریکایی در پشت موتور است. 

  

2. موتور و کارایی؛ اندازه موتور و استهلاک

زمانی که صحبت از تفاوت کامیون های آمریکایی و اروپایی می شود، نمی توان عملکرد موتور را نادیده گرفت. موتور مورد استفاده در کامیون های اروپایی معمولاً از نوع دیزلی است. استفاده از دیزل موجب حفظ محیط زیست و کاهش مصرف سوخت می شود. موتورهای دیزلی، قدرت و شتاب بسیار خوبی دارند. ناگفته نماند که در ساخت کامیون های آمریکایی معمولاً از موتورهای بنزینی یا گازوئیلی استفاده می شود. این موتورها به دلیل توان بالا برای عبور از جاده های کوهستانی و حمل بارهای سنگین مناسب هستند. 

  

3. قوانین و مقررات

با توجه به طراحی منحصر به فرد، رانندگان کامیون های آمریکایی اجازه 12 ساعت رانندگی در مدت زمان 24 ساعته را دارند. این در حالی است که مدت زمان مجاز رانندگی برای کامیون های اروپایی در طول یک شبانه روز، 9 ساعت تخمین زده می شود. 

از دیگر تفاوت کامیون های آمریکایی و اروپایی می توان به محدودیت سرعت اشاره کرد. محدودیت سرعت بر اساس اندازه کامیون و نوع جاده تعیین می شود. کامیون های اروپایی معمولاً با محدودیت سرعت محافظه کارانه تری روبرو هستند. البته، این کامیون ها می توانند در بزرگراه های اصلی با سرعت بالاتری حرکت کنند. 

   

4. ابعاد و بدنه

ظرفیت کامیون های اروپایی و آمریکایی تقریباً مشابه است. هر دو می توانند حداکثر 80 هزار پوند (معادل 36 تن) بار را جابجا کنند. با این وجود، وزن یک کامیون آمریکایی حدود 35 هزار پوند (معادل 16 تن) تخمین زده می شود. کامیون های اروپایی معمولاً وزن کمتری دارند. ناگفته نماند که ارتفاع کامیون های اروپایی و آمریکایی نیز تقریباً یکسان است. حداکثر ارتفاع استاندارد کامیون های اروپایی و آمریکایی به ترتیب 4 و 5/4 متر در نظر گرفته می شود. 

  

5. اندازه و راحتی کابین

کامیون های اروپایی معمولاً بدنه کوچک تر و باریک تری دارند چراکه باید از جاده های باریک کشورهای اروپایی عبور کنند. اندازه کابین کامیون های آمریکایی بزرگ تر است. به همین دلیل، این کامیون ها برای عبور از جاده ها و بزرگراه های وسیع آمریکا بهترین گزینه محسوب می شوند. همانطور که گفته شد، کابین کامیون های آمریکایی به دلیل فضای بزرگ تر و امکانات بیشتر معمولاً راحت تر است.